ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ & ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Για όλες τις περιπτώσεις που επιθυμείτε επιστροφή του προϊόντος που αγοράσατε (αλλαγή ή αντικατάσταση), μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα που αναγράφονται στη σελίδα της επικοινωνίας ή στο info@eyecom.gr. Αλλαγές και επιστροφές δεχόμαστε έως και 14 ημέρες μετά την ημερομηνία παραλαβή των προιόντων μας. Αφού επικοινωνήσετε μαζί μας, θα στείλετε το/τα προϊόν/προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε, έτσι ώστε μόλις παραλάβουμε να προωθήσουμε τη νέα σας παραγγελία

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Έχετε στη διάθεσή σας 14 ημέρες για να υπαναχωρήσετε από την αγορά που τυχόν πραγματοποιήσατε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Το δικαίωμα υπαναχώρησης ασκείται όταν θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας, εφόσον επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση, και εφόσον έχετε έρθει σε επικοινωνία μαζί μας, για να δηλώσετε τον λόγο που το επιστρέφετε.

Η ως άνω προθεσμία των δεκατεσσάρων  (14) ημερολογιακών ημερών για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, ασκείται από την επόμενη της ημέρας που εσείς ή πρόσωπο που τυχόν εσείς μας υποδείξατε ως αρμόδιο για την παραλαβή των προϊόντων σας (άλλο από τον μεταφορέα) αποκτήσατε τη φυσική κατοχή των αγορασθέντων αγαθών.

ΜΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ

Σε περίπτωση που δεν παραλάβατε το προιόν αλλά με δική σας υπαιτιότητα μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας για να κανονίσουμε εκ νέου την αποστολή με δική σας επιβάρυνση των μεταφορικών.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:
Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία
Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, επικοινωνόντας τηλεφωνικά με το κατάστημά μας